Připravte se na relax!

19. září 2024

Myslíme na vás, naše zákazníky, a proto jsme pro vás k celodennímu vstupu připravili výhodnou nabídku celého menu.

 

Přijďte se k nám do sauny od 24. 10. do 27. 10. příjemně zrelaxovat!

 

K celodennímu vstupu zakoupenému na recepci získáte výhodný balíček zdarma:

 

  • 1x nápoj dle výběru (limonáda 0,5l, mošt 0,5l, pivo 0,5l, voda s citrónem 1l nebo čaj)
  • 1x panini nebo krájená zelenina (dle výběru, 1 pokrm)

 

Naši saueři se postarají, abyste se v sauně příjemně bavili a umocnili maximálně svůj zážitek ze saunování, po celou dobu akce se můžete těšit na saunové ceremoniály podle programu.

 

Program ceremoniálů může být na jednotlivých pobočkách odlišný, sledujte program ceremoniálů na webu přímo na stránce pobočky.

 

Pojďte se příjemně zrelaxovat do sauny a užijte si zasloužený odpočinek.

 

Saunování je skvělý způsob, jak se uvolnit a zároveň udělat něco pro své zdraví. Možná jste o jeho blahodárných účincích slyšeli, ale zatím jste neměli odvahu saunování vyzkoušet na vlastní kůži. Nebojte se, nejste v tom sami! Tento článek vás provede vším, co potřebujete vědět, abyste si saunu opravdu užili, a pomůže vám překonat počáteční nejistoty.
Více

 

Podmínky akce

Akce trvá od 24. 10. do 27. 10. 2024 a platí pro saunové světy Saunia ČR. K celodennímu vstupu zakoupenému na recepci získáte výhodný balíček, neplatí pro bonusové vstupy z aplikace. Akci nelze kombinovat s jinými akcemi. Obdobnou akci můžete navštívit na pobočce Saunia Aupark Bratislava, více na www.saunia.sk. Saunia, s.r.o. si vyhrazuje právo změnit podmínky akce a má právo akci předčasně ukončit.